One step forward
Contact 0754.202.378

Despre noi

REFRESH TARGET SRL este o casa de productie TV, cu o experienta de peste 5 ani in piata media din Romania. Infiintata in anul 2009, compania este recunoscuta drept una dintre cele mai avizate in domeniul entertainmentului. Compania ‘Refresh Target’ se poate mandri cu o echipa formata din profesionisti: cameramani, producatori, editori,director casting, asistenti productie, soferi, make-up artisti, a caror experienta si creativitate s-au armonizat si concretizat in productii de succes, fiind lider de audienta.

 

Ce ne recomanda:

Compania se numara printre putinele din Romania ale carei productii se detaseaza de restul pietei prin longevitate si calitate. De asemenea, casa de productie Refresh Target pune accent pe profesionalism si performanta. De altfel, rezultatele o dovedesc, saptamana de saptamana.

Totodata mentionam faptul ca aparatura cu care lucram este de ultima generatie si realizam toate materialele in format Full HD ( lumini ARRI, DEDO Light, KINOFLO, SOFT BOX, etc.)

In ce credem?

Credem cu tarie ca reteta succesului inseamna munca si talent deopotriva. Fiecare productie este planificata si organizata in cele mai mici detalii. Credem in rezultate si de aceea echipa Refresh Target se dedica proiectelor sale intru totul. Dovada acestui fapt o face reputatia companiei pe piata media din Romania si performantele obtinute prin intermediul proiectelor derulate:

Adio, dar te iubesc”, reality-show romantic

Ochii din umbra”  SEZONUL 13

Testul de rezistenta”, emisiune de divertisment: 3 sezoane

Pastila de Ras”, gag-uri

Pe banii parintilor”, SEZONUL 6, reality-show educativ

Cei 7 ani de acasa”, reality-show ce a avut in prim plan educatia copiilor, dar si implementarea unui program cu scopul de a-I ajuta pe parinti sa inteleaga mai bine notiunea de parinting si crearea unor parghii pentru a-si cunoaste si ajuta mai bine copiii. Toate aceste lucruri au fost facute cu ajutorul unui specialist, psihoterapeutul Irina Petrea.

Vreau sa divortez”, reality-show

Autobuzul lui Varciu”, program de diverrtisment, cu introducerea elementelor traditionale din diferite regiuni ale tarii noastre. Timp de 10 saptamani, 12 fete din Capitala au batut tara in lung si in lat pentru a-si gasi jumatatea. Astfel, 10 saptamani am putut cunoaste oameni din toate colturile tarii, cu obiceiurile si traditiile lor, am conlucrat cu ei si rezultatul fost unul spectaculos.

O marit pe mama soacra”, reality-show de divertisment.

Clejanii” – reality-show

Mama mea e cea mai buna” – reality-show

Se stiga darul” – reality-show

Vacanta Mare” – sezonul 8