One step forward
Contact 0754.202.378

CASTING EMISIUNI TV.

4.0CASA DE PRODUCTIE TV REFRESH TARGET BUCURESTICasa de productie TV “Refresh Target” Bucuresti, destinata in exclusivitate activitatilor de manageriat artistic (productie cinematografica, video si programe de televiziune), selectioneaza  femei si barbati 18-65 ani cu domiciliul in  Bucuresti, cu sau fara experienta, dar cu abilitati de comunicare si aspect fizic placut, pentru aparitii in emisiuni TV de succes productii divertisment si  reality-show, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania.

Fiecare aparitie TV se recompenseaza financiar in functie de rol (principal, secundar sau figuratie) si de timpul de filmare (care poate sa dureze de la cateva ore, pana la 1-3 zile).

Pentru o emisiune TV productie divertisment, difuzata pe Kanal D, cautam cupluri 25-40 ani casatorite (sau care se afla intr-o relatie stabila), domiciliul in Bucuresti, prezentabile, comunicative.

De asemenea, cautam mamici 25-40 ani cu copii intre 3-12 ani, domiciliul in Bucuresti, pentru o noua emisiune concurs ce va fi difuzata pe Kanal D. Participantele vor fi remunerate imediat dupa filmare, iar castigatoarea va avea parte si de un cadou surpriza.

Cautam sa inchiriem CASE, VILE si APARTAMENTE in BUCURESTI si apropiere pentru 1-3 zile de filmari TV, difuzate pe Kanal D.

Proprietarii interesati de un venit suplimentar, sunt rugati sa trimita pe adresa de e-mail: exclusive_casting8@yahoo.com

POZE cu interiorul (in cazul caselor si curtea cu tot ce cuprinde), ZONA, NR. CAMERE si NR. TELEFON.

Plata o facem imediat dupa filmare. Pretul este variabil in functie de durata filmarii si se discuta telefonic, cand locuinta dv. este selectata pentru filmarile noastre TV.

Echipa noastră  prietenoasă şi competentă va asteapta pentru inscriere si casting de luni-vineri, intre orele 11-17, in  B-dul Iuliu Maniu, nr. 7,  corpul U, etaj 4, sector 6, Bucuresti.

Telefon: 0720.184.973;

IMPORTANT: NU PERCEPEM NICI UN FEL DE TAXE.

ANUNTUL ESTE VALABIL NON-STOP!